BEAUTYPRODUCTS YOU NEED!

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

IMG_4362


Ihon epätasaisuudet, epäpuhtaudet, pisamat, maksaläiskät, kiilto, rasvaisuus... On monia syitä miksi käytetään meikkiä. Meikki ja meikkaaminen on monelle jokapäiväistä ja nykyään melkein jokaisesta kaupasta saa jonkinlaista meikkiä. Hintahaarukka on alle eurosta useisiin satoihin euroihin ja hinta/laatu-suhde vaihtelee erittäin paljon. Mulla on erittäin erittäin erittäin erittäin ongelmaiho, akne ja ihonvärissä epätasaisuuksia, pigmenttihäiriötä ja laajenneita ihohuokosia. Sellaista se elämä on, sanotaanko näin. Olen vähentänyt meikin käyttöä todella paljon, yleensä laitan vain vähän kulmakynää, enkä muuta tarvitsekkaan ripsienpidennysten ollessa jo päässä. Silti käytän joskus myös ihomeikkiä ainakin silloin, kun haluan näyttää tosi hyvältä esimerkiksi juhlissa. Sitä varten mulla on oma luottomeikkisarja, jonka haluan esitellä ja suositella teille tänään.


IMG_4352

IMG_4361

Mun oman setin ostin Tokmannilta, viimeinen kappale, alennuksessa, juuri oikea sävy.. Tuntui tavallaan liian hyvältä ollakseen totta. Sheer Coverit on siis mineraalimeikkejä ja ne eivät tuki ihohuokosia samalla tavalla kuin normaalit meikit. Setti sisälsi kaksi peiteväriä, kaksi mineraalipuuteria ja meikkisiveltimen. Kahdesta eri sävystä tarkoitus sekoittaa oma väri ja nämä tuotteet ovat todella peittäviä!! Usein olen joutunut läträämään naamaani tosi paljon peiteväriä, meikkivoidetta, lisää peiteväriä, puuteria, meikit lähtee pois, lisää puuteria... Lopputulos on ihan kamala pakkelikerros. Näillä se asia ei kuitenkaan ole niin - näitä vain hipaistaan kasvoihin ja lopputulos on erittäin peittävä! Olen kokeillut kalliitakin merkkejä, mm. Chanelia, mutta hinta ei todellakaan aina ole laadun väärti. Tämä setti kustansi vain 19 euroa.


loplopb

Luulisi, että vasemmassa kuvassa olevien epäpuhtauksien peittämiseen tarvittaisiin paljon tuotteita ja eri kikkoja, mutta asia ei onneksi ole niin!


IMG_44252

IMG_4350

Henkilökohtaisesti en pitänyt mukana tulleesta siveltimestä, se oli turhan kova ja pistelevä. Puutereiden laittoon käytän ihan normaalia puuterisivellintä, joka on ostettu H&M:stä. Peiteväriä laitan pelkällä sormella ja levitän ja häivytän mahdollisesti tulleita rajoja vähän Bangerheadilta saadulla beautyblenderin tyyppisellä meikkisienellä. Muuten olen erittäin tyytyväinen Sheer Coveriin ja aion ostaa tätä jatkossakin. Ei enää kamalia pakkelikerroksia ja paljon peittävyyttä. Tuotteilla on pitkä ikä, eli ne ovat pitkäkestoisia ja erittäin riittoisia. Tämä postaus tai mielipide ei ole mitenkään sponsoroitu, eli se on täysin oma rehellinen mielipiteeni. Suosittelen Sheer Coveria kaikille, etenkin epäpuhtauksista kärsiville!

IMG_44242

3 kommenttia:

  1. Pakko kysyä että oletko tohon akneen koskaan syönyt sitä jotain vahvaa kuuria mitä suositellaan? Ihanaa löytää tästä täydellisyyttä tavottelevasta maailmasta edes yksi henkilö joka uskaltaa olla täysin paljas ja näyttää että kaikki ei ole täydellistä!:)

    VastaaPoista
  2. Monesti ollut jo korissa matkalla kassalle mutta aina on tullut jätettyä pois,tällä kertaa taitaakin kulkea kassan läpi kotiin :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Eksyin instagramista sun ihomeikittömän kuvan kautta sun blogiin, ja mieleen nousi pari asiaa, jotka haluaisin sanoa. Ensinnäkin oot tosi kaunis nuori nainen, mutta huomattavasti kauniinpi ilman ihomeikkiä. En tiedä oletko harrastanut meikkaamista kuinka paljon tai kauan ja miten perehtynyt siihen, mutta sun taidot peittää ihon epäpuhtauksia näyttää ehkä hieman uupuvan. Ymmärrän että haluat saada aknesi piilotettua, mutta ennen peittämistä sun kannattaisi panostaa ihon tasoittamiseen. Kuten ehkä myös huomaat, ihomeikkiä jää sulla hiusrajaan ja kasvojen reunoille oranssihtavina läntteinä. Älä myöskään hankaa tuotteita aknen kohdalta liian kovaa ihoon, etteivät ne kerry näppylöihin ikäviksi klönteiksi. Yritä myös panostaa hieman heleänpään lopputulokseen - yllä olevissa kuvissa valaistus voi vaikuttaa, mutta meikki näyttää raskaalta. Muista myös häivyttää rajat kaikkialta; alimmassa kuvassa näkyy huulen yläpuolella selvästi vaaleanpi kohta ihoa. Harjoitus tekee kaikessa mestarin. tsemppiä sulle ja oikein ihanaa kesää! <3

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)