0804

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tänään se on täällä, nimittäin kevät! Aamun fiilis oli aika harmaa, niin kuin oli ulkonakin, mutta nyt aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Tänään näin kevään ensimmäiset leskenlehdet tien vieressä ja ensimmäiset perhoset. Kävellessä kotiin olo oli niiiiiiiin kesäinen ja valoisa, väkisinkin nousee suupielet korviin ja nyt tätä postausta kirjoittaessani olen erittäinen iloinen, ja ennenkaikkea erittäin onnellinen.

Olin viikonlopun isälläni ja lauantaina käytiin isi-tytär -porukalla Helsingissä viettämässä aikaa ja shoppailemassa, heh. Käytiin Hard Rock Cafessa syömässä, jonka jälkeen kahvilla Starbucksissa, joidenka jälkeen pienellä shoppailukierroksella Forum-Kamppi -akselilla. Mukaan tarttui uudet converset, kaulakoru ja kuulokkeet. Meillä kummallakin oli hauskaa, suosittelen viettämään isänne (tai äitinne) kanssa aikaa tolla tavalla, käykää vaikka syömässä tai keksikää jotain teidän näköistä puuhaa :) Viikonlopun kruunasi laukku, jonka äiti oli minulle hankkinut, eikä ollut paha ollenkaan! Lisäksi sain sovittua (vihdoinkin) päivän, jolloin menen Mäntsälään moikkaamaan vanhoja kavereita, joita on ollu hirrrrrrrrrrveä ikävä. En malta odottaa!

Mitä teidän iloon ja onneen kuuluu? Minkälaista postausta multa seuraavaksi? Kommentoi!






Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)