Sä kysyt mä vastaan (Q&A)

maanantai 24. marraskuuta 2014

Heippa kaikki ruttunaamat! Tänään oli niiiiiiiin bloginkirjotusfiilis mut sitten muistinkin, että tänään pitää lukea Tuntematonta sotilasta koulua varten, joten pidemmät kirjoitukset sikseen. Terävimmät teistä jo otsikosta hoksasivatkin, että nyt ois vuorossa taas kysymyksiin vastailua eli Q&A. Idea on simppeli - lähetätte kysymyksiä, ja mä vastailen joihinkin riippuen kysymysten määrästä. Yksi henkilö voi kysyä rajattomasti kysymyksiä useampaankin otteeseen, joten kysymyksiä tulemaan! Vastauksia videolla mahdollisesti jo torstaina!! Asiallisuus ja järki kysymyksiä kysyessänne :)


8 kommenttia:

  1. Onko sulla aknen takki finnejä niskassa/selässä tai rintakehässä? Jos on Nii miten hoidat niitä?:)

    VastaaPoista
  2. Tää ei oo kysymys, mut ei kai se haittaa.. Sä oot tosi kaunis ja aina kun mä nään sut niin oon sillee "wow" ja ihmettelen et miten sä oot noin nätti ja näytät iloselta! Se et sulla on akne, niin ei todellakaan tee susta rumaa! Älä välitä haukkujista niin kun sä et oo tähänkään asti tehny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka monta kertaa sä oot seurustellut?
      Ooksä ihastunut tällä hetkellä johonkin?
      Ketkä on sun parhaat kaverit?
      Onks sulla paljon kavereita vai pari oikeesti tosi tärkeetä ystävää?
      Mikä sun keskiarvo oli keväällä?
      Oletko ikinä lasketellut/lumilautaillut?

      Poista
  3. Olitko riparilla?
    Mikä on sun unelma?

    VastaaPoista
  4. kuinka kauan sul on ollu akne?
    mis maissa sä oot käyny?
    mitä teet yleensä vapaa-ajalla?
    mielipide päihteistä
    mielipide tasa-arvoisesta avioliitosta
    mielipide maahan muuttajista?

    VastaaPoista
  5. mitä pidät parhaana ominaisuutenasi? entä huonoimpana? kuka ihminen on tehny suhun suurimman vaikutuksen? mitä ajattelet uskonnoista? mielipide tasavaltamme presidentistä? mitä pidät jenni haukiosta? millainen on poliittinen suuntautumisesi? millaisia elämänarvoja sinulla on? pidätkö hauki-on-kala -hokemasta?

    VastaaPoista
  6. Aknesta sen verran että mulla on se ollu n. kaksi vuotta ja syksyllä tuli mitta täyteen kun tuntu ettei koskaan lähde.. on yritetty apteeksista ostettuja eri tuotteita, marketista ostettuja tuotteita ja tuntu että kaikki vaihtoehdot on käyty läpi niin oli aika mennä ihotautilääkärille. Yläselässä/hartiat ja naamassa niitä oli todella paljon ja siellä sanottiin, että kuuri on tarpeellinen. Hirvitti aluks sitä ruveta käyttämään, koska "mahdolliset" sivuvaikutukset lääkkeistä oli loputon lista. Mutta nyt oricyglin kuuri ollut käytössä, naamasta hävinnyt kaikki ja selkä/hartia-osastolta lähes kaikki, pienii arpii siellä on. Ei tunnu että olisi mitään vaikutuksia ollut lääkkeellä sinänsä ja hyvin toiminut! Kesäks kun saisi vielä hartioilta kaiken pois niin olisi hyvä homma! Mut ymmärrän sua siinä mielessä kun ihmiset ajattelee jos on finnejä, että on likanen ihminen ja ei käy suihkussa yms.. vaikka itse ainakin käyn kaksi kertaa päivässä pesulla yms. Enempää en viitsi avautua mutta tsemppii sulle hei Mona! :) -#tahdonfinnittömänkesän2015 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pitkästä kommentista!! Mulla ei oo mitään hyvää kunnon periaatesyytä miksi en voisi lääkkeitä tähän käyttämään, mä en vain halua :D oikeesti sille ei oo mitää isoo syytä, sillä lääkkeitä mä popsin aina kun kipuja tms oireita, mut aknelääkkeet, naah... #tahdonfinnittömänkesän2015 !! :)

      Poista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)