7. No one understands what we went through

maanantai 26. elokuuta 2013

Pysähtykää hetkeks ja miettikää tätä. Viikko sitte maanantaina kuunneltii koulussa NRJ:tä ja siellä Anssi ja Renne kerto jostain radiotoimittajien konferenssista tms. Siellä ne oli sitte tavannu jonku radiotoimittajan, joka oli nii hyvä, että se työllään radiossa on pelastanu viiden ihmisen hengen, kirjaimellisesti. Joku kaunis aurinkoinen päivä se radiotoimittaja radiossa puhu kuinka se päivä oli hyvä ja tulis olemaan vielä parempi ku päästäs pidemmälle siinä päivässä. Sillä samalla hetkellä radiota kuunteli perhe, jossa oli 4 lasta ja lapsien isä oli vankilassa. Perheellä meni huonosti isän ollessa vankilassa ja niin perheen äiti sinä samaisena aamuna oli päättäny ampua koko viisihenkisen perheen. Hänellä oli ase ladattuna kädessään ja sillä hetkellä hän kuuli, kun radiotoimittaja sanoi, että tänään paistaa aurinko ja siitä kuinka sateen jälkeen syntyy sateenkaari. Päivä tulisi olemaan mitä parhain. Samassa nainen oli katsonut ikkunasta ja nähnyt auringonpaisteen ja sateenkaaren. Sillä samalla hetkellä hän valaistui, soitti läheiseen kirkkoon ja pyysi, että ase haettaisiin pois. Ja vielä tänäkin päivänä tuo sama viisihenkinen perhe on elossa. Ja vain sen takia, että radiossa joku radiotoimittaja sanoi yhden lauseen juuri oikealla hetkellä. "Tämä päivä tulee olemaan hyvä". Niin pienillä asioilla kuin sanat voi olla iso merkitys. Jopa viiden hengen arvoinen.
Tarina kuulostaa ehkä uskomattomalta, mutta mä uskon siihen ja se avas mun silmät. Uskomatonta, mutta totta.

"Älä aliarvioi sanojen voimaa, sillä aliarvioisit samalla myös omia tekosiasi"

Tää päivä ei ollu oikee muista suuresti poikkeava. Koulua ja kotii. Olin tänää sonjan kaa kuvailemassa ulkosalla ku sain mun isältä sen järkkärin lainaa :)) oli tosi jees ! kuvia alempan. en tähä postauksee paljo tekstiä oikee kirjota ku ei oo oikee mistä kirjottaa. mutta nyt mun ja sonjan jotain upeita mallikuvia ;) uutta postausta vielä tällä viikolla !
ENSI KUUSSA ELENAN KANSSA STADIIN ! <3 



uus BB-meikkivoide, TACK MAMMA <3


Pablo 12 v.

love u <3

Pauliina teki mulle kalanruotoletit. KIITOS PAULIINA KOVASTI :)!


sonja ja minä:))



hyppykuvaaaaa lol










Otsikko biisistä Dear darlin - Olly Murs

x-thanks for reading-x




7 kommenttia:

  1. kiva ja aika pysäyttävä postaus :) kuvat vois olla ehkä vähän isompia tai ite tykkään kattoo isompia kuvia mut muuten hienoja, oot nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti palautteesta :) itekki haluaisin kuvien olevan isompia, mut täs on joku asetus joka muuttaa kuvat automaattisesti tollei :/ mut yritän paikata asian mahollisimma pian! ja kiitos paljon kuin myös :)!

      Poista
  2. Voi sun blogi on kiva ja oot tosi kaunis! Munkin mielestä noi kuvat vois olla isompia, jos et oo tienny niin ne saa isommaks silleen et ku oot muokkaamas sitä postausta niin klikkaat sitä kuvaa ja siihen tulee erilaisia koko vaihtoehtoja? :-)

    ► need-just-freedom.blogspot.fi ◄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon kuin myös!ja oho kappas en tienny :D pitääpä kokeilla !

      Poista
  3. tosi kivanolonen blogi c:

    http://mylife-lottaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. voi voi mona toi meijän kuva xDD + kivan alhaalla toi mun bandeau ounou D:
    -sonja

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)