4. höpöttelyy

tiistai 6. elokuuta 2013

en oo aikoihi taas kirjotellu jote tää postaus sisältää kaikelaista höpöttelyy menneilt viikoilt c:

ööö elikkäselikkäs olin sielä iskällä ja oli parhaat 2 viikkoo ikin ! olin vanen ja ammin ja kaikkie bossien kaa millo miski ja oli just parast. tutustuin iha sairaa monee hyvää tyyppii ja huomasin et aloin kaipaillakkii jo uusii frendei, vaikkei noissa vanhoissakaan mitää vikaa oo. lisäks oltii mirankaa sen isällä yks vklp ja oli iha älyttömön kivaa ! siel huomas et on lomalla, itseasias en oo sitä vieläkää oikee sisäistäny et tää on ollu kesäloma. ja viikon päästä alkaa koulu jote en ehkä tajuu sitäkää. muttajoo ajeltii miran isällä jawalla (moottoripyörätaimikälienee jossa on sivuvaunu) ja kierreltii ympäri purolaa ja naurettii kovaa äänee et kaikki muutki tietää et meil on hyvä elämä. ja niinhä mulla onki. hyvä elämä.


anteeksipyyntö siitä että olen ollut blogin kirjottamisesta hiukan lomalla ja toinen anteeksipyyntö siitä et tää postaus oli näin lyhyt ja vielä kolmas anteeksipyyntö siitä et täs postaukses ei oo kuvia, uutta postausta tuota pikaa ! 

seuraavas postaukses mm; new hair, back to school, vaatekaapin totally muutos/oman itteni muodonmuutos + blogin ulkoasun muutos

x-thanks for reading-x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)