ELEKTRONIIKKAUUDISTUSTA

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015


IMG_47922


IMG_47942


IMG_48052

IMG_47932

Viimeaikoina (siitä lähtien kun viimeksi tein ostospostauksen) on tullut ostettua kaikenlaista. Kirppiksiltä on tullut tehtyä monia hyviä löytöjä ja joskus vähän sieltä täältä on tarttunut jotain matkaan. Oltiin Virossa lomailemassa vajaa viikko ja...
sieltäkin tarttui paljon juttuja mukaan. Kyseinen matka osittain selittää myös lyhyen hiljaisuuden blogini puolella. Luvassa siis tulossa muutama ostospostaus, prepare yourselves! Tämä postaus on kuitenkin ensimmäinen laatuaan; elektroniikkaa.

Mulla ei ole koskaan ollut ihan täysin ikiomaa tietokonetta. On meillä monesti ollut sellainen epävirallinen jako koneiden käytössä, että joko lapset käyttää tiettyä/aikuiset tiettyä tai että siis tietyt henkilöt vaan sattuvat käyttämään toista konetta enemmän kuin toista. Nyt lukioon mennessä meiltä vaaditaan kannettava tietokone koulunkäyntiä varten. Tiesin jo, että HP kiinnostaisi hankkia monien kaverien suosituksien ja omien käyttökokemuksien perusteella. Tämä malli ja väri tulivat vastaan ja pinkkihän on se mun väri, joten se laitettiin tilaukseen. Näin "livenä" tämä kone on paljon paljon paremman värinen kuin missään kuvassa. Joka (bloggaaja)tytön musthave tietokone!

Myös kännykkäpuolella on ollut vaihteluiden tuulia. Jo jonkin aikaa oli ollut mielessä kännykän vaihto vanhan hieman takkuillessa. Mulla oli siis tätä ennen musta iPhone 4, joka oli ensin käytössä mun isällä, jonka jälkeen oli mun käytössä noin vuoden. Siitä oli takalasissa halkeama, paljon naarmuja, kosketushäiriöitä, nappien vajaatoimivuutta, kameran huononemista yms yms yms. Nuo ovat samoja juttuja, mitä moni iPhonen omistaja on kokenut oman kapulansa kohdalla. Ja se aika tuli sitten mullekkin. Mutta nyt puhaltaa ihan uudet tuulet kun ostin iPhone 5! Parempi kamera, enemmän ohjelmia saatavilla ja vaikka mitä. Joku kommentoi viime postaukseeni (pics through my phone), että kuvien laatu on huono. Uuden kännykän oston myötä tulevaisuudessa samankaltaisten postauksien kuvat ovat hieman parempilaatuisia. Yay! Nyt lähteekin sitten kivojen (ja edullisien) kännykän kuorien etsintä: tuntuu että kaikissa paikoissa myydään vain jotain silikonisia eläinkuoria joissa on kauheasti ulokkeita tms.. Onko teillä antaa vinkkejä, mistä ostatte iPhoneillenne kuoria?

Ripeä postaustahti palaileepi pian "lomiltaan", kuten jo mainitsinkin, ostospostauksilla. Jos sua ei kuitenkaan ostospostaukset pahemmin kiinnosta tai sulla on mahdollisesti mielessä jo jonkinlainen postaustoive mulle, niin niitä saa ehdottaa aivan vapaasti! Hyviä toiveiden sekä palautteidenjättöväyliä ovat ask.fm, instagram, kik messenger tai ihan vain kommentti tähän postaukseen. Kaikki mun sosiaalisten medioiden nimimerkit löytyvät oikeasta sivupalkista, useimmiten käytän nimeä monamyymikaela. Mä odottelen sun toiveita ja palautetta, ihanaa loppuviikkoa!


Psst... Vinkki mobiililaitteiden käyttäjille! Loppuuko kännykästäsi tai tabletistasi akku nopeasti tai joudutko usein siihen tilanteeseen, että akku on jo punaisella, eikä sinulla ole mahdollisuutta sen lataamiseen? Hommaa matkalaturi! Edullisimman bongasin tänään ainakin kolmessa eri värivaihtoehdossa Glitterissä: Alessa 9,90e! Normaalisti kyseinen tuote maksaisi 17.90e. Myös Clas Ohlsonilta löytyy matkalatureita ja autolatureita. :-)

13 kommenttia:

  1. Hp:tä en suosittelisi pahimmalle vihamiehellenikn! Ladattu valmiiksi täyteen turhaa roinaa (esim. pelejä), jotka sitten näkyvät hinnassa. Mieluummin maksan tehoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella on varmasti erilaisia käyttökokemuksia, mulla omani ja sulla omasi :-) Pakko sanoa kyllä että ei ollut tuo kone hinnalla pilattu, enkä pelejäkään löytänyt :P Sen sijaan tämän mukana tuli lahjakortti jolla mä niitä voin ostella.

      Poista
  2. Itsekään en suosittelisi hp:ta missään nimessä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten vastasin aikaisempaankin kommenttiin, jokaisella on varmasti erilaisia käyttökokemuksia, mulla omani ja sulla omasi :-)

      Poista
  3. Ihanan pinkki läppäri! Mä en sanoisi etteikö hp olisi hyvä peruskäyttöön, ei siitä ihan työkoneeksi ole mutta ihan toimivia koneita ne tekee arkikäyttöä varten. Ei se suotta ole suosittu merkki, vaikka negatiivisia mielipiteitäkin sitä kohtaan löytyy. Toivottavasti sun konees nyt toimii hyvin ja kestää pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sitten olisi hyvä kone, vaikka just työkoneeksi?

      Poista
    2. Kiitos Nena, tykkään myös!! Tosiaan vaikka koulukäyttöön tämä on pääasiassa hankittu, niin en opiskele kuitenkaan pelkän koneen varassa vaan kirjoista, joten tämän käyttö jää sellaiselle arkitasolle. Pidetään peukkuja, että kestää käytössä :-)

      Poista
  4. Glitteristä ei kannata ostaa matkalaturia koska se laatu on aika huono. Menee heti rikki yms. Mut pakko sanoo et sulla on kiva blogi ja tykkään lukee ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri osti sieltä jokin aika sitten ja on ollut hyvä, toimiva ja ehjä :-) Mut tosiaan käyttökokemuksia on erilaisia!

      Poista
  5. Minä oon iphoneen tilannu kuoret ebaysta! Tosi halpoja, suurin osa euron kappale, toimitusaika on viikko-kuukaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo uskaltanut ebaysta kauheasti mitään tilailla, mut tosiaan oon nyt kyllä katellu sieltä ja halpojahan ne on! Ehkä mä joku päivä tilailen :P

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  6. Vau ihanan värinen tuo läppäri! Haastoin sut muuten pienimuotoiseen haasteeseen jos kiinnostaa :-D

    http://kristaidakatariina.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-challenge.html

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)