NAHKAA JA MUSTAA

perjantai 31. maaliskuuta 2017

IMG_9987

IMG_0035

IMG_0003

IMG_9990

IMG_0002

IMG_0029

TAKKI - H&M
PAITA - H&M
HOUSUT - BIKBOK
KENGÄT - NIKE
LAUKKU - MICHAEL KORS
HANSIKKAAT - H&M


Vihdoinkin, viikonloppu! Tänään kun heräsin maantiedon koitosta varten, ulos katsoessani siellä oli mieltä alentava lumipeite maassa ja lisää satoi taivaalta koko ajan. Tälläisen päivän kunniaksi halusin lisätä blogiin asukuvia aikaisemmin tältä viikolta.

Halusin myös tulla fiilistelemään uutta nahkatakkiani! Edellisen nahkatakin olen ostanut neljä vuotta sitten, joten koin takin palvelleen minua jo koko hintansa edestä. Minulle epätyypillistä on pitää koko mustaa asua, sillä pidän väreistä. Vaatetuksessa tykkään erityisesti jostain syystä kirkkaanpunaisesta! Ehkä jatkossa tulee asukuvia myös punaisista ja muista värikkäistä asuistani.

Mitä mieltä olette tästä asusta? Menettekö yleensä koko mustalla linjalla vai uskallatteko lisätä värejä asukokonaisuuksinne?


bannerialusta346222334

3 kommenttia:

  1. Voi onpa ihana tuo paita! Joku vastaava mun on myös saatava omaan vaatekaappiin :D Mulla saattaa olla samanmallinen takki, mutta viininpuna-mustana! Se on ollu mulla jo monta vuotta, eikä näytä yhtään kulumisen merkkejä :)

    Kaisa, Vatsani pohjalla perhosia

    VastaaPoista
  2. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee...:D ja mä jäin katsomaan noita sun hanskoja, mulla on vaan sellaisia pehmoisia värikkäitä sormikkaat mut pitäis varmaan hankkia tuollaiset vähän tyylikkäämmät! Ja niinku oon iteki pari kertaa kirjoitellut, niin välillä kokomustaan pukeutuminen on vaan tosi jees :D

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)