MIDSUMMER SALE & ELSE

torstai 26. kesäkuuta 2014

Huomasin pari päivää sitten, etten oo oikeen lisänny viimeaikoina mitään postausta missä esittelen mun ostoksia, joten tänään päätin ottaa kameran kouraan ja sain vihdoin aikaseks pienen kuvakokoelman tätä postausta varten. En oo viimeaikoine oikeen shoppaillu kunnolla, aina välillä kun on käyny jossain on saattanu tarttuu yks tai kaks juttuu mukaan. Eilen kävin kiertelemässä alennusmyyntejä eikä sieltäkään tarttunut juttuja mukaan niin ruhtinaallisesti, mutta jonkin verran kumminkin ja oon tosi tyytyväinen viimeaikaisiin ostoksiin :) Pahoittelen sitä etten tiedä/muista kaikkien tuotteiden hintaa.



Kun näin nää shortsit eilen kaupassa, mä rakastuin niihin täysin. Mulla on tullut joku neon-keltais-villitys hhahaahahahha mikä sana ja muutenkin shortsit oli supermukavat kun sovitin niitä. Nuo ovat tuollaista "urheilukangasta" eli sopii hyvin myös urheiluun. Hintaa noilla oli 9.95 euroa ja oon tosi tyytyväinen. Kyseisiä shortseja oli myös muissa neon-kuoseissa, ainakin pinkissä. Erittäin onnistunut ostos! Ostin H&M:ltä myös meikkisiveltimen, jossa on omat päänsä meikkivoiteelle ja puuterille. Hintaa kyseisellä tuotteella oli 5.95 euroa.



Seuraavaks suuntasin Sokos Emotioniin, jossa oli tosi hyvät alennukset! Mukaan tarttui kasvovesi, geeli ihon epäpuhtauksille ja finneille, sekä kasvonaamio. Jokaisella tuotteella oli hintaa 1.90, eli kokonaishinnaksi tuli 5.70. Jokaisen alkuperäinen hinta oli 3.90, joten nämäkin olivat onnistuneita ostoksia!


Olen himoinnut tosi kauan sellaista NY-lippistä, mutta se on mielestäni aika hinnakas lippikseksi ja hieman oudon tuntuinen päässä. Tämä lippis taas on täydellinen päässä, ja maksoi vain 3 euroa, eli kolmasosan NY-lippiksen hinnasta.


Aurinkolasit ostin jo kesän alussa Gina Tricot:ista, mutta hintaa en muista ollenkaan. Lompakko on lahja äitiltä, joka on alunperin ostettu KappaHal:lista (miten lienee kirjoitetaan)



Maybelline Fit me -meikkivoide, jolla oli hintaa 11.50e. Suosittelen kyseistä meikkivoidesarjaa!


Oriflamelta tilattu peitepuikko, joka samalla edesauttaa finnin katoamista. hinta oli suunnilleen 5-10 euroa, mutta muistaakseni kyseistä tuotetta ei enää löydy Oriflamen esitteestä.


Suosittelen!! Sunsilkin kuivashampoo antaa lupaamaansa voluumia hiuksiin ja vie rasvaisuuden tunnun/näön pois! Purkki on myös erittäin hyvän kokoinen.


Kirpparilta ostettu I love Roma -huppari oli myös erittäin onnistunut ja edullinen ostos - huppari maksoi vain vaivaiset 2 euroa.


Cubuksen tummanharmaa velourhuppari kirpputorilta maksoi myös vain 2 euroa. Huppari pääsi koristamaan kasvavaa velourvaate-kokoelmaani ja olen erittäin tyytyväinen :)


Tämän superihanan neonkeltaisen topin ostin myös kirpputorilta, ja siitä tuli heti yksi lempipaidoistani.


Tämän Jack Daniel's topin ostin myös kirpparilta, joka on muuten täydellinen, mutta vähän liian iso, mikä on tosi harmillista :( Aion myydä tämän pois, joten voit kysellä tästä minulta henkilökohtaisesti mikäli olet kiinnostunut :)


Tässä oli mun ostossaalis tällä kertaa, kommentoikaahan mikä oli lempparinne ja omistatteko tuota We Care -ihonhoitosarjaa ja toimiiko ne! Postausehdotukset ovat aina tervetulleita :)



 ÄLKÄÄ UNOHTAKO SEURATA MUA INSTAGRAMISSA :)

2 kommenttia:

  1. siis mistä ihmiset tekee tollasii kirppislöytöjä? Kävin tänään kiertämässä turengin kaikki kirpparit - eli sen yhden, joka sattu oleen auki, wtf? - ja kaikki mitä löysin oli vanhoja rumia riepuja :----D epäreilua tällänen.... ja vieläks toi jack daniel's ois muuten vapaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan järvenpäästä ja hämeenlinnan puolelta :) ja on vapaa!

      Poista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)