newbies

lauantai 9. elokuuta 2014

Oon ostellut tässä lähiaikoina (eilen ja tänään) kaikennäköistä ja mulle kommentoitiin että lisää ostospostauksia niin selvä pyy, eiköhän pitemmittä puheitta mennä suoraan ostoksiin!



Victorias secret Such a flirt -bodymist on mun ensimmäinen vs bodymist mitä omistan. Ostin tuotteen haistamatta ja vähä riskillä, mutta oon positiivisesti yllättyny. Suosittelen! Varmasti tuun olemaa muidenkin bodymistien onnellinen omistaja jatkossakin. Mikä on sun lemppari vs bodymist?

Neljät Dr Denimit kerran ku halvalla sain! Tosin hyvin istuvat housut/farkut/jegginsit millä nimellä kukin niitä kutsuu :) Kolmet plentyt ja yhdet kissyt.


Tommy Hilfigerin kauluspaita. Sopii myös vähän juhlavempiin tilaisuuksiin ja on todella hyvän värinen, mä tykkään!


Guessin lompakko. Lahja äidiltä. Lompakko on tosi tilava ja hyvännäköinen niin sisältä kuin ulkoa.


Kuvan ballerinat, jotka olivat edullinen ja käytännöllinen ostos - sopii kaiken kanssa!

Kaikki ostamani asiat lukuunottamatta balleriinoja ovat kirppariostoksia. Bodymist 6e, dr.denimit 10e yhteensä ja kauluspaita 10e = 26 euroa. Jos olisin ostanut kaikki uutena kaupasta, hinnaksi olisi tullut n.250 euroa. Säästin tosi paljon ja sain silti hyvää tavaraa senkin hinnan edestä. Suosittelen kaikille kirppareita lämpimästi, voit tehdä mitä uskomattomampiakin löytöjä! Balleriinat kustansivat 9.95e. Lompakko on myös äidin kirppariostos, mutta hintaa ei suostunut kertomaan. "Tosi edullinen, ei maksanut montaa euroa." Lompakko on aito ja vielä tilavampi kuin juuri vähän aika sitten äidiltä lahjaksi saatu toinen lompakko. 
Itse kannatan kirppareita lämpimästi! Niillä voit säästää paljon rahaa, kuten mäkin säästin tänään  satoja euroja. Sä voit löytää kirppareilta juttuja, mitkä on loppuunmyyty, niiden valmistus on lopetettu tms. Itse myyn tosi paljon kirppareilta tavaraa, kahden viikon sisään oon tienannu yli 100 euroa. Jos sulla on hyväkuntosii vaatteita/tavaroita vailla käyttöä, nii mee myymään, se kannattaa! Mielummin ne vaatteet rahana lompakossa kun tilanviejinä kaapissa. Sulle turha vaate voi olla jollekki toiselle unelmalöytö! Eikun siis myymään! Oikein lämmintä kirpparisyksyä bloggaajille ja lukijoille! Minkälaista postausta toivoisitte seuraavaksi? p.s. lupaamani vastausvideo tulee aikanaan!

Why would I pay the first price when the second is better to my wallet?

10 kommenttia:

  1. Millä kirpparilla sä yleensä ite myyt/ostat vaatteita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestaan tosi monissa paikoissa. Välillä iha itsepalvelukirppiksillä, netissä, vähän kaikkialta. Kannattaa maksimoida just kirppiksien määrä missä kärkyt nii isompi mahollisuus löytää kaikkee mitä etit :)

      Poista
  2. haha mitä löytöjä! jos lahessa joskus liikut nii kipaseppa lanttilaan, sieltä yleensä löytää vaikka mitä :--) liityin!
    www.avaaovi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, ite oon tosi tyytyväinen! Ja itseasiassa kyseinen kirppis on vanha tuttu, isovanhemmat asunu aina lahessa nii siellä käydää aina ku sinneppäi eksytää :) sielt on tarttunu iha sika hyvii löytöi, nahkatakkii 10e ja hyvät farkut 5e! ärsyttää siellä vaa se et se on aina full of ppl nii kiva siel yrittää kattoo mitää tarkemmi ku siel on kolme mummoo ja viis pikkutyttöö kattomas samaa tuotet...

      Poista
  3. Kiva postaus!:) Voisit tehdä vaikka naked truth 3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon tehnyt jo naked truth kolmosen, mut siit ei koskaa tullu niin suosittuu ku kahesta ekasta osasta. Ettimällä 2014 postauksista löydät varmasti :)

      Poista
  4. Siis mistä kirpparilta noin hyvää tavaraa löytyy ? Olisin mäkin ostanut noi dr denimit tolla hintaa ihan millon vaan.
    En käytä mitään hajuja.Jopa vartaloshamppoo on lasten hajuton versio.Shampoissa ja hoitoaineissa on tarpeeksi hajuja mulle :)

    http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hei taas :)

    Vanha blogini liittyi indiedays yhteisöön.Olisi ihanaa ja upeaa jos jakaisit sen lukemista :http://kaika85.blogspot.fi/
    Anteeksi tämä blogni on siellä eikun täällä sählinkiin.

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)