Aknea ja siitä koituneita fiiliksiä NAKED TRUTH

tiistai 16. joulukuuta 2014

Videoa jälleen!! Aiheesta, josta kysellään kokoajan - mun akneinen nassukka. Jos heräsi kysymyksiä niin kommenttiboksiin saa laitella ja ask.fm löytyy nimellä monamikaelaa! Enjoy :--) (mee youtubeen katsomaan nii näkyy isompana!!!)



2 kommenttia:

  1. Moikka! Mä oon lukenu sun postauksii jo jonkun aikaa, enkä mä oikeestaan enää muista mistä mä sun blogin löysin.. Mut oon ilonen et löysin tän blogin ja et mä oon saanu lukee sun postauksii, koska ne on piristäny mun päiviä todella paljon!:) Sä oot tosi rohkee ja vaikutat niin ystävälliseltä ihmiseltä, vaikken sua oikein tunnekkaan.. Sun postaukset on tosi hyviä ja ois kiva et tekisit jatkossakin videoita!:-) Sä oot oikeesti mun mielestä paljon kauniimpi kuin monet jolla ei ole edes aknea! Akne ei tee ihmisestä rumaa, muista se! Stay strong! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi että, tässä menee itsekkin ihan sanattomaksi :o kiitos paljon!! Palautetta on aina kiva saada, vielä näinkin hyvää!! vau :)

      Poista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)