Ei kukaan tytär halua itkuista puhelua

perjantai 9. tammikuuta 2015

Nauttikaa jokaisesta päivästä minkä tän maailman päällä elätte, kaikki se voidaan ottaa sulta pois nopeammin kuin ehditkään silmiäsi räpäyttää. Kaikki, ihan kaikki, voi olla ohi. Hymy toisen kanssa tänään voi muuttua itkuksi huomenna, kun sitä toista ei enää ole. Muistakaa sanoa läheisiänne rakkaiksi, ja kertokaa kuinka paljon heistä välitätte, vaikka ette usein näkisikään. Muistelkaa sitä yhteistä mökkireissua, muistelkaa hymyillen sitä jääkiekkopeliä, jota olitte katsomassa, vaikka suosikkijoukkueesi hävisikin. Soita toiselle, halaa kun näätte. Kaikki tuo voi olla juuri se viimeinen kerta, jolloin koskaan olitte tekemisissä. Ja sitten kun se toinen on poissa, on liian myöhässä.
Elä jokainen päivä, kuin se olisi viimeisesi tai kaverisi viimeinen. Tartu hetkeen, elä hetkessä. Ihmisiä syntyy, ihmisiä kuolee, se on elämää. Jokainen kumminkin jättää tänne jotain. Tulee aika surra ja jokaisella on lupa ja oikeus siihen. Ei kukaan tytär halua itkuista puhelua.

1 kommentti:

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)