Kerkeät vielä kysyä!

torstai 19. maaliskuuta 2015

kysmyspostaus

Vähän aikaa sitten ilmoitin tekeväni kysymyspostauksen ja edelleen kaipaisin kysymyksiä! Siitä taitaa olla puolisen vuotta kun viimeksi kysymyspostauksen tein, joten nyt olis uuden vuoro piiitkästä aikaa. Kysy mitä vaan - toki asiallisuuden rajoissa. Mitä enemmän ja nopeammin kysymyksiä tulee, niin nopeammin tulee vastauksiakin niihin! Myös postausehdotukset ovat aina tervetulleita, minulla kun ei niitä ole riittämiin.

Muista myös nämä:

  • Mona testaa 2015: Onko sua vastaan tullut joku kosmetiikkatuote, joka lupaa vaikka mitä, mutta et ole viitsinyt ostaa, kun et ole varma toteutuvatko lupaukset? Kommentoi kyseinen tuote ja se saattaa päästä mun testaukseen. Arvon myös yhden tuotepaketin kokeiluun päässeitä tuotteita. Eikö kuulostakkin hyvältä? Käy kommentoimassa! Postaukseen pääset painamalla tätä.
  • #Nakedtruthwithmona on haaste, jossa mä haastan sut laittamaan meikittömän kuvan itsestäsi blogiin, instagramiin tai facebookkiin. Älä unohda käyttää hashtagia! Postaukseen pääset painamalla tätä.
  • Älä unohda tykätä mun blogin virallisesta FB-sivusta! Sivupalkissa tykkäysnappi ja blogin sivulla pääset vierailemaan blogin yläreunasta bannerin alapuolelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)