Testiin HURRAW!

maanantai 9. maaliskuuta 2015



Mulle tarjottiin mahdollisuutta testata näitä paljon puhuttuja Hurraw!-huulivoiteita ja paketti saavutti määränpäänsä tänään ja nämä ihanaiset ovat nyt mun !


Mitä oikeastaan ovat nämä HURRAW!:it?




Hurraw!:it ovat reilun kaupan raaka-aineita, vegaanisia ja ennen kaikkea luomua. Ne ovat lupaus paremmista huulista - ja minä tulen olemaan siitä vakuute. Ne eivät todellakaan ole pelkkiä huulivoiteita, vaan jotain paljon enemmän. Iso 22 vaihtoehdon makuvalikoima ei jätä ketään ilman omanmakuista huulivoidetta, eikä myöskään yhtä voidetta ilman kaveria. Valinta on aina vaikea ja sitä kun vaan haluaisi kahmaista ne kaikki. Pitkän ja vaikean valinnan jälkeen minun kokoelmani aloittivat Moon balm, lakritsi, chai spice ja cherry.



Miksi HURRAW!:ien osto kannattaa?




Sulla on iso huulirasvakokoelma, joko et ole käyttänyt ensimmäistäkään loppuun tai ihan vain muutaman. Sulla on kuivat huulet ja lisäät huulirasvaa kokoajan. Kuulostaako tutulta?
Huulirasvakokoelmat johtuvat usein siitä, että monista huulirasvoista lupaillaan sitä ja tätä, toki pehmeämpiä ja kosteutetumpia huulia joka kerta. No tottakaihan sä ostat niiden hyvien tuloksien toivossa. Mut oliko ne sittenkään sellaisia, kuin luvattiin? Nämä huulivoiteet eroaa niistä jo niin luonnollisuudeltaan, kuin siitä, että nämä täyttävät lupaukset. Mä kokeilin noita huulirasvoja jo kerran yli kaksi tuntia sitten, jonka jälkeen mun ei ole tarvinut lisätä huulirasvaa kertaakaan, vaikka normaalisti olisin niin tehnyt jo useita kertoja. Sattumaako? Ei voi olla. Kuten pari postausta sitten sanoin, että mulla on ikuinen pusutauti, eli kuivat huulet kokoajan ja joudun käyttämään yleensä bepanthenia, nyt taidan jättää sen kokonaan pois. Nyt löysin sellaisen huulirasvan, jota voin pitää mukana eikä sotke samalla tavalla kuin bepanthen jne. Jätä kaikki baby lipsit, myös ne dr rescuet!
Huulirasvahan on aina parempi mikäli se maistuu myös hyvältä. Koska me ihmiset olemme erilaisia ja pidämme erilaisista mauista, Hurraw! on pitänyt huolen, että jokainen löytää mieleisensä maun - 22 makuvaihtoehdosta löydät varmasti mieleisesi. Tarkempiin tietoihin makuvaihtoehdoista pääset painamalla tätä. Osa huulivoiteista on värittömiä, mutta joukossa on myös hieman huulille sävyä antavia voiteita. Voiteita on myös voimakkaampitehoisia, voimakkain on Moon balm, mikä komeilee minunkin kokoelmassani. Myös aurinkoon on tarkoitettu oma Hurraw!:insa, joten varmista, että kesällä ja lomamatkalle lähtiessä sinulle on vähintään yksi Hurraw! mukana, mutta mitä me ihmisetkään tekisimme ilman kaveria?



Käy vierailemassa Hurraw!:in Facebook-sivulla painamalla tätä ja vieraile heidän instagram-sivullaan painamalla tätä tai kirjoittamalla instagramin hakukenttään @hurrawsuomi. Älä unohda tykätä ja seurata!

Haluan kiittää tosi paljon Hurraw!:ia tästä mahdollisuudesta testata näitä! Onko sinulla jo oma Hurraw!:isi? Mikä maku on lempparisi, tai mikä mauista houkuttaisi? Entä miltä tuntuisi voittaa omaan taskuun yksi tuoteperheen jäsen? Kommentoi ja palaamme näihin varmasti! xo

2 kommenttia:

  1. Oo saispa itekkin noita testiin ja ainahan nyt tommonen kelpais voittaa! Aiemmin postailinkin näistä ja multa löytyy chai spice ja kookos :-) earl grey ja moon balm kyllä houkuttais..

    VastaaPoista
  2. Noi kuulostaa niiiin hyville, ei vaan viittis ostaa enää yhtään lisää huulirasvoja, kun vanhojakin löytyy kaapin nurkista ihan liikaa.
    mutta toi moon balm kuulostaa niin unelmalle, varmaan pakko sellanen joskus saada :-D

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)