Kirppistelyä

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Eilen aurikoisena päivänä kierreltiin kirpputoreja ja sen jälkeen mentiin äidin kanssa Pancho Villaan syömään ja herkuteltiin kotona kun oltiin kahdestaan tyttöporukalla. Tässä postauksessa esittelen hieman mun kirppisostoksia eiliseltä ja kuluneilta viikoilta. Me kierrellään kirpputoreja todella urakalla, sillä niistä voi tehdä erittäin hyviä löytöjä kunnon ja hinnan puolesta. Kirpputoreilta ostaminen on kierrättämistä, mutta pidän siitä yhtä paljon kuin shoppailusta kauppakeskuksissa. Yleensä kirppiksiltä saat ainakin kolme tuotetta sen yhden paidan hinnalla, mitä se maksaa kaupassa uutena, mutta kunto voi silti olla uudenveroinen. Kirpputoreilta voit myös löytää tuotteita, jotka ovat kaupasta loppuunmyyty tai niiden myynti on lopetettu. Mikäli siis tykkäät siitä paidasta edelleen, jota himoitsit viime kesän kuvastosta, mutta se loppuunmyytiin, kannattaa alkaa etsiä - todennäköisesti joku myy sitä parhaillaan! Suosittelen kirppiksiä jokaiselle lämpimästi!
Jos sattuu olemaan niin, ettei lähistölläsi ole kirpputoreja, niin liity FB-kirppiksille! Niitä löydät helposti kirjoittamalla hakusanan perään oman asuinalueesi, esim. kirpputori Helsinki ja facebook tarjoaa sinulle useampaa kirpputoria. Kokeile myös lisäämällä hakusanan perään tuotekategoria esim. kirpputori koiranhoitovälineet. Suosittelen liittymään niille kirppiksille, joissa on eniten jäseniä. Liittymällä useampaan maksimoit mahdollisuutesi löytää se etsimäsi tuote!



Mukaan tarttui eilen Klaukkalasta luonnonvalkoinen h&m pörrökarvajakku. Olen etsinyt jotain tämän tyylistä ja lyhyttä, kun minulla jo ennestään on samantapainen mustana pitkällä helmalla. Jakku on erittäin hyvässä kunnossa ja voisin sanoa, että uudenveroinen. Maksoin tästä ihanaisesta vain 6 euroa! Erittäin hyvä löytö, arvioisin tämän maksaneen uutena 20 euroa, joten tästä tuotteesta säästin ainakin 15 euroa!



Tämä ihana huivi tarttui mukaan Keravalta myös 6 eurolla. Mulla ei ole tälle vertailukohtaa, joten en tiedä säästinkö yhtään mitään, mutta huivi on ihan uusi ja käyttämätön. Maksamani hinta oli mielestäni inhimillinen, olen jo hetken etsinyt tyylikästä ohuempaa huivia ja tulee käyttöön, varsinkin kun aurinko on vihdoinkin alkanut lämmittämään edes vähän!


 Mietin jo viime keväänä farkkutakin ostamista, mutta hintahaarukka tästä kyseisestä mallista oli 30-40 euroa kaikkialla ja minun mielestäni ehkä vähän liikaa. Tämän h&m yksilön bongasin Hämeenlinnasta ja lähti hetkeäkään epäröimättä matkaani vain 5 eurolla. Ei yhtään mitään moitittavaa tuotteen kunnosta. Löydöstä tuli säästöä 25 euroa!




Kännykkäkuoria ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Edellisen kännykkäni näytön rikoin vahingossa, ylläri, tiputtaen asvaltille. Näin en halua mun nykyiselle kännykälle käyvän, joten olen päätynyt käyttämään ns. läppäkuoria. Pinkki kuori tuli kustantamaan 2 euroa ja guessin kuori maksoi 4 euroa. Guessin kuorissa pientä kulumaa reunoissa, mutta muuten molemmat ovat hyväkuntoiset. Nämä ostaessani säästin noin 49 euroa, sillä guessin kuorilla on uutena hintaa noin 40 euroa ja pinkeillä kuorilla 15 euroa.




Cubuksen vaaleanpunaiset velourhousut ovat varmasti monen tytön toivelistalla. Aina, kun olen mennyt näitä ostamaan, ei ole löytynyt omaa kokoa, sillä väri on suosituin. Olen muutenkin rakastunut velourvaatteisiin ja vaatekaapistani löytyy jo useampi huppari ja housut. Nyt löysin Riihimäeltä täysin käyttämättömät vaaleanpunaiset housut 5 eurolla! Ovh (tuotteen hinta kaupassa) on 20 euroa, joten säästin 15 euroa ja sain silti ihan uudet velourit!




Hämeenlinnan samalta kirppikseltä, josta löysin myös farkkutakin, löytyi ihana viininpunainen neule. Neuleessa on 3/4 hihat ja on muuten malliltaan aika basic. Hintaa tällä oli 4 euroa. Tämä kyseinen palmikkoneule on nyt tämän syksyn/talven h&m mallistoa ja sen ovh on 20 euroa, joten tästä neuleesta säästöä 16 euroa! Juuri tätä kyseistä viininpunaista etsinkin, mutta aina oli jäljellä L koko, useissa eri liikkeissä. Onneksi satuin tämän löytämään!



Klaukkalassa en ollut käynyt koskaan aikaisemmin (ja nolona tunnustan luulleeni sen olevan jossain Jyväskylän lähellä....), enkä todellakaan kadu vierailua! Pörrökarvajakun lisäksi löysin ehdottomasti parhaan kirppislöydön pitkään aikaan, nimittäin Dr. Denimit armeijakuosissa. Dr. Denimit ovat mun luottofarkut, enkä osaa enää edes käyttää mitään muita farkkuja. Ovh on kylläkin 50 euroa, ei mikään mahdoton, muttei ihan joka päivä käytettävissä oleva summa. Mulla ei myöskään ole ollut ennestään armeijakuosisia, joten olen tosi innoissani näistä. Parasta näissä oli, että maksoin vain 5 euroa, mikä tarkoittaa säästäneeni 45 euroa!! Kuvittelin, että näissä olisi jotain vikaa, kun eivät kustantaneet juuri mitään, mutta onnekseni huomasin näiden olevan täysin ehjät. Jesjesjesjesjesssss



FB-kirppikseltä bongasin myynnissä olevan guessin parit korut ja siirtyivät heti seuraavana päivänä mun omistukseen yhteishintaan 10 euroa! Käsikorussa pientä kulumaa tosin kuvan muokkaus saa korun näyttämään paljon enemmän kuluneelta kuin se todellisuudessa on, mutta sitä ei ole paljon. Korvakorut täysin uudenveroiset. Näiden yhteishinta uusina on 67 euroa, joten säästin 57 euroa ostamalla nämä käytettyinä!



Tämä ei ole kirpparilöytö, mutta pari viikkoa sitten Glitterissä oli myynnissä Victoria's secretin erä tuoksuja ja rasvoja, jolloin kokoelmaani pääsi täydentämään bodymist tuoksussa Sheer love. Hintaa tällä oli 15 euroa.

Kirppistuotteisiin meni yhteensä 41 euroa ja näin säästin 222 euroa. Se on tosi iso summa rahaa, mutta silti sain kaikki tuotteet hyväkuntoisina paljon paljon paljon paljon vähemmällä. Tämän takia kirppiksillä kannattaa kiertää ja niitä kannattaa selata - kierrättää ja säästää luontoa, sekä säästää todella paljon rahaa. Lisäksi tuon 41 euroa olen tienannut jo moneen kertaan takaisin myymällä vanhoja vaatteita ja tavaroita pois. Kirpputorit todellakin kannattaa!! Vai oletko edelleenkin eri mieltä?

Mikä on sun kaikkien aikojen paras kirppislöytö ja miksi?

1 kommentti:

  1. Wow, todella paöjon säästit ja vielä nuin ihania löydöksiä teit! Oli hauska lukea tätä postausta, kun itse asun Klaukkalassa ja kun kerroit luulleesi sen olevan jossain Jyväskylän lähellä! :D Munkin täytyy varmaan käydä jollain kirpparilla täällä kalastelemassa tuollaisia löytöjä, mulle kun ei ole sattunut vielä ikinä osumaan mitään itselle sopivan kokoista tai mieluista vaatetta.. Tuo pörrötakki/neule mikä onkaan on ihan mielettömän ihana! <3 :)

    http://miraellaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)