SOME NEW-IN ON MY OOTD

maanantai 4. toukokuuta 2015

IMG_43282
IMG_43212
IMG_43072
IMG_43272
IMG_43242
 jacket *new* H&M / shirt second hand / jeans Dr. Denim / crossbody *new* BikBok / watch Glitter / shoes H&M / ear jewellery Guess

Viikonlopusta tarttui mukaan uusi takki ja laukku. Todellakin rakkautta ensisilmäyksellä!! Erästä kaveria lainaten: "Katseltiin tossa koulun mäessä henkilön x kanssa, että onko meiän koulussa oikeesti tollanen kunnon classy business woman ja se olitkin sä" ja sai hymyn huulille. Tykkään asusta muutenkin, punainen paita malliltaan ja väriltään sai mut rakastumaan siihen kirpputorilla ja se lähtikin mukaan 3 eurolla! Mulla olisi parit muutkin kirppisostokset, joista saisin koottua jonkunlaista postausta. Moni teistä alkoi kyselemään kirppis-vinkkejä ja halusi nähdä lisää kirppislöytöjä viimeisimmän kirppisostosten esittelyn jälkeen (postauksia löytyy kirppis-tagin alta). Joten kirppistelyä luvassa!
Koruja olen alkanut käyttämäänn enemmän kuin ennen, mm. sormuksia, käsikoruja ja vaihtelen korvakoruja useammin asun ja moodin mukaan. Glitterin kellon kultainen ja kimaltava kellotaulu mahdollistaa kultaisten korujen käytön kellon kanssa. Ja kultaisia koruja olen viime aikoina haalinut ihan hirveästi! Kaulakorujen käytön olen lopettanut melkein kokonaan, eikä edes rippiristi ole kaulassa. Nyt kauppoihin on tullut paljon isoja ja näyttäviä kaulakoruja ja taidan pian palata kauppaan hakemaan yhden mieleisistäni.. Guessin korvakorut (näkyvät vilaukselta toisessa kuvassa) ovat olleet at the moment-suosikkini. Pian korviin lisäystä jälleen jo 6 korvanreiän omistavana.. 
Dr. Denimit ovat mun luottohousut, muita farkkuja en ostakaan enää! Harmittaa, että nämä uudet versiot menevät rikki helpommin, kuin vanhat.. Enkä ole ainoa tämän huomion tehnyt! Varsinkin mustat kuluvat nopeiten. Harmittaa kyllä paljon.
Kuten puhuinkin ennen viimeisintä postausta, olen kokemassa ison muodonmuutoksen. Yksi osa muodonmuutoksesta onkin jo toteutunut - uusi hiusväri. Laitatin tummanruskeita raitoja, sillä olin erittäin kyllästynyt blondeihin ja hieman likaisen vaaleaan väriin. Paljon hyvää kommenttia on tullut ja olen itsekin erittäin tyytyväinen!! Ajattelin kirjoittaa postausta mun hiuksista ja niiden hoidosta, mitä teen hoitaakseni niitä yms. Vielä tosiaan on muutama juttu edessä muodonmuutokseen liittyen ja niistä myöhemmin. Mitä mieltä te olette uusista kutreistani ja kiinnostaisiko teitä hiuspostaus?
 Niin on paljon postauksia tulossa, mutta aina saa antaa toiveita, otan ne ilomielin vastaan!

Muistakaa käydä antamassa tuote-ehdotuksia testiin Mona testaa 2015 -postausta varten. Mitä nopeammin ja enemmän ehdotuksia tulee, sitä nopeammin tuotteita testiin ja arvontaa käyntiin! Käy antamassa ehdotuksesi varmistaaksesi unelma-arvonnan, ohjeet täällä.

 P.S Muistatteko kun kerroin ihka ekasta työhaastattelustani? Mä sain sen paikan!! Postauksen voit lukea täältä.

3 kommenttia:

  1. oi ihania vaatteita ja ihana sä♥ millä oot tehny ton sun bannerin? (sori ku kysyn, mut tarviin jtn parempii fonttei:d)

    VastaaPoista
  2. Ompa kiva asu! :) Itselläkin on tullut tuota crossbodya kuolattua Bikbokissa..

    VastaaPoista
  3. Ihanat vaatteet sulla ja onnea työpaikasta :) Ja myös oikeen kivan näköiset sivut

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)