RAKENNETAAN YHDESSÄ UUSI LASTENSAIRAALA

tiistai 12. toukokuuta 2015



"Vanha Lastenklinikka on liian pieni, tarkoitukseensa sopimaton ja lisäksi se hajoaa käsiin. Sen pienet potilaat ja heitä koko sydämellään hoitava huipputaitava henkilökunta tarvitsevat uuden sairaalan nyt heti."
Nykyiset Lastenklinikan 1940-luvulta peräisin olevat tilat eivät vastaa enää tämän päivän tarpeita. Uuden lastensairaalan tarve on akuutti.
Onko sinun tuttavapiirissäsi lapsi tai aikuinen, joka ei olisi selvinnyt hengissä ilman lääkäreiden apua? Onko sanonta "elämä hiuskarvan varassa" sinulle tuttu? Onko sinulla tarina kerrottavana siitä, miten asiansa osaavat lääkärit ovat pelastaneet sinun henkesi? Miltä kuulostaisi, jos lapsia ei voitaisi hoitaa enää niin hyvissä olosuhteissa kuin nyt, tai että olosuhteet huononisivat entisestään? Miltä kuulostaisi, jos sinä voisit vaikuttaa lapsiesi(tulevien lapsiesi) ja muiden lasten terveydenhuollon laatuun? Sinä nimittäin voit vaikuttaa.
Uusi Lastensairaala 2017 omilla sivuilla voit lahjoittaa rahaa Lastensairaalalle. Heidän tavoitteenaan oli kerätä lahjoituksia 30 miljoonan euron edestä yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. Varainhankinta alkoi vuoden 2013 heinäkuussa, mutta keräystavoite saavutettiin jo elokuussa 2014. Tosi hienoa suomalaiset!! Lastensairaala kerää silti edelleen varoja ja nyt on sinun vuorosi kantaa kortesi kekoon.
Suomi tarvitsee lapsiaan ja haluaa tarjota heille parasta mahdollista samalla tavalla, kuin sinä haluat tarjota parasta omille lapsillesi. Nyt voit auttaa omia ja muiden lapsia lahjoittamalla osoitteessa uusilastensairaala2017.fi/lahjoita  (klikkaamalla linkkiä suoraan sivulle). Uusi Lastensairaala tarvitsee jokaisen lahjoituksen ja jokaisesta tulee varmasti olemaan hyötyä tulevaisuudessa. Jokaisella suomalaisella on sisua ja varaa auttaa. Lisätietoja osoitteessa uusilastensairaala2017.fi  
Rakennetaan yhdessä uusi Lastensairaala. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)