BANGERHEAD.FI

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

*Postaus toteutettu yhteistyössä Bangerhead.fi sivuston kanssa


bangerheadlogo

Mulle tuli vähän aikaa sitten mahdollisuus tehdä yhteistyötä Bangerhead.fi sivuston kanssa. Pähkinänkuoressa sivusto on ruotsalainen kauneustuotteita myyvä verkkokauppa, jonka huiman isoon valikoimaan kuuluu tuotteita mm. Victoria's Secretiltä, Clarinsilta, Dermalogicalta, Moroccanoililta.. Hajuvesiä, ihonhoito-, hiustenhoito- ja kosmetiikkatuotteita kätevästi samasta osoitteesta! Bangerhead on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauneudenhoidon yrityksistä, eikä tarjoa tuotteita vain naisille - sivuston valikoimasta löydät miehillekin tuotteita. Bangerhead on siis ajatellut kaikkea, ja kaikkia! Nopeat toimitukset, 30 päivän palautusoikeus, helppous ja turvallisuus, alin hintatakuu.. Voiko yli 150 000 tyytyväistä asiakasta olla väärässä?

Sain kokeiluun muutamia kauneudenhoitovälineitä Bangerheadilta. Välineitä käyttöön ottaessani huomasin, kuinka ne ovatkin yhtä tärkeitä, kuin itse meikit. Välineillä saa tuhannesti siistimmän lopputuloksen, kuin pelkillä käsillä, joten siksi siis suosittelen lämpimästi satsaamaan myös meikkivälineisiin!


IMG_4219

 Nämä pinsetit ovat siis ihan huiput! Hassua huomata innostuvansa pinseteistä, mutta totta se on. Vino pää helpottaa karvasta kiinni ottamista ja pinsettien materiaali pinseteistä tarttumisen, kun yleensä kädet alkavat vähän ajan päästä liukumaan ja ote lipsumaan. Myös pinsettien pirteä väri saa tarttumaan siistimään kulmakarvat.. Pinkit pinsetit täältä.


IMG_4206

Olette varmasti kuulleet beautyblenderistä tai ehkä jopa omistatte sellaisen. Bangerheadilla on samantyylinen meikkisieni ja tähänkin rakastuin heti. Beautyblenderiä olen kokeillut, mutta tästä Bangerheadin versiosta todellakin pidän enemmän! Tästä saa helpommin kiinni ja näin levittäminen on helppoa ja tasaista. Ja on beautyblenderiä yli puolet halvempi.. Sekä lopputulos, että väri miellyttävät jälleen :) Meikkisieni täältä.

IMG_4205
IMG_4192

Tämä luomiväripensseli sai minut jälleen kokeilemaan luomivärejä pitkästä aikaa. Levittäminen oli helppoa, sillä pensseli on erittäin pehmeä ja tasainen. Tästä paljastui myös oiva väline peitevoiteen ja korostusvärin levittämiseen, kun olin niille tarkoitetun siveltimen hävittänyt. Otan todellakin tämän päivittäiseen käyttöön, sillä tämä voittaa luomivärien mukana tulevat pienet ja hauraat pensselit. Luomiväripensseli täältä.


beachbag

 **Kuva lainattu Bangerheadilta**
Tämä ihana Bangerheadin shoppingbag on nyt osana myös mun kokoelmia. Kassi on ihanan kevyt ja yksinkertainen ja se kainalossa kelpaa todellakin kulkea, sillä minulla on vain hyvää sanottavaa Bangerheadista. Tilavuutensa ansiosta voin ottaa sen vaikka kouluun, sillä kirjat mahtuvat hyvin mukaan. Pitkistä kantohihnoista iso plussa, sillä tiedättehän kuinka ärsyttävää, kun hihnat eivät istu kunnolla kantaessasi laukkua/kassia olalla. Shoppingbag täältä.


IMG_4210

Itselläni on erittäin pitkät ripset luonnostaan ja taivutan ne aina käyttäessäni ripsiväriä. Ripsientaivuttimien mukana tuli myös vaihto"tyyny", mikä on iso plussa,  sillä tyyny tuppaa kulumaan jonkin ajan kuluttua, eikä lopputuloksesta tule niin hyvä. Nämä toimivat ja hoitavat hommansa erittäin hyvin! Ripsientaivuttimet täältä.


Tuotteet olivat erittäin iloinen yllätys ja varmasti aion jatkaa Bangerheadiltä tilaamista jatkossakin! Suosittelen!

Psst... Bangerheadilla on nyt iso meikkialekampanja - kaikki meikit -20%! Käy tilaamassa meikkisi nyt alehintaan ja tsekkaa myös muutkin tarjoukset osoitteessa Bangerhead.fi.

P.S. Muista käydä antamassa tuote-ehdotuksesi Mona testaa 2015-postausta varten täällä.

3 kommenttia:

  1. Bangerhead on kyllä kehuttu nettikauppa ja oon suunnitellut tilaavani mm just meikkisiveltimiä tuolta.:)

    VastaaPoista
  2. Mun täytyy kokeilla joskus tuota meikkisientä, se kuulostaa tosi kätsyltä <3

    VastaaPoista
  3. Ootko siis jonkinlainen tuotetestaaja? Oon kiinnostunu tuotetestauksesta, missä 14-vuotias pääsis?:D kiitti jos osaat auttaa::)

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)