YHTEISTYÖSSÄ MONA MYY MIKAELA -BLOGIN KANSSA?

tiistai 19. toukokuuta 2015

Kaipaako nuorille tai naisille suunnattu tuotteesi näkyvyyttä? Oletko koskaan harkinnut blogiyhteistyötä? Mona Myy Mikaela -blogi on avoinna yhteistyölle ja valmis saavuttamaan tavoitteesi markkinoinnin kanssa!

Olen pitänyt blogia vajaat kolme ja puoli vuotta ja aktiivisimman eli viimeisimmän vuoden sisään on mahtunut jo kaksi yhteistyötä erilaisten brändien ja tuotteiden kanssa. Blogilla on reilut sata rekisteröitynyttä lukijaa, mutta jokaisella postauksella on ensimmäisen viikon aikana reilut 4000 katselukertaa päivässä. Minulla on iso sosiaalisen median verkosto ja mainonta sitä kautta on ollut tuloksineen erittäin positiivista ja onnistunutta. 

Minua on kehuttu kirjoittamisen ja sosiaalisessa mediassa mainonnan taidoista. Tuotteesi saa varmasti sellaista julkisuutta ja julkikuvaa, kuin haluat ja odotat. Tämä win-win tilaisuus on todistettu hyödylliseksi ja sen takia monet brändit ovat ottaneet blogiyhteistyömahdollisuuden käyttöön. Mikset siis siirtyisi ajassa eteenpäin ja lisäisi mainontaan vähän nykyaikaa? Blogimainonta vetoaa etenkin naisiin ja nuoriin paremmin, kuin tavallinen mainos "upea lopputulos, parempi iho 7 päivässä". Nuoret ovat alkaneet ymmärtää ja ymmärtävät koko ajan enemmän mainonnasta ja sen keinoista. Erityisesti siitä, että kaikkea ei kannata uskoa. Blogimainonnalla annetaan mielipiteelle kasvot ja blogit ovat lähempänä nykynuorisoa, kuin sateen pilaamat ja turmellut mainokset bussipysäkillä. Moni tietää, että uusien ulottuvuuksien etsiminen ja kokeileminen on välttämätöntä menestykselle. Mikset siis kokeilisi blogien ja bloggaajien kautta?

Miten siis päästä yhteistyöhön blogini kanssa? Yhteydenottaminen on erittäin helppoa. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen monathesuperman@gmail.com ja päästään keskustelemaan tuotteestasi sekä odotuksista tuotetta ja siihen liittyvää mainontaa kohtaan. Esimerkiksi alempana olevaan postaukseen liittyen voit miettiä yhteistyömahdollisuuksia.. Odotan yhteydenottoasi!

Psst, blogini lukijat! Vielä on hetki aikaa antaa tuote-ehdotuksia testiin Mona testaa 2015 -postausta varten. Kun paketti on koossa, pistetään ihana arvonta tuotteista käyntiin! Postauksen tarkempi määritelmä ja lisäohjeet TÄÄLLÄ


IMG_43282 

1 kommentti:

  1. Harva enää uskoo blogimainoksiinkaan, tiedettävästi kun yhteistyökumppaneiden tuotteita ei pahemmin saa moittia vaikka moitittavaa oisikin, aina sitä samaa "Tämä tuote on ihan superhyvä, kannattaa kokeilla!".. Ei iske :/ Sulla on muutenkin ollut niin kiva blogi niin älä ainakaan useilla yhteistyökumppaneilla lähde pilaamaan

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)