KYNNET KUNTOON -KISA

maanantai 25. toukokuuta 2015

Oletko sitä tyyppiä, joka pureskelee ja turmelee kyntensä, eivätkä ne näytä kauniilta? Lohkeilevatko kyntesi niin, ettet pysty antaa niiden kasvaa? Tuovatko kauniit kynnet iloa ja piristystä päiviisi?

Vastasitko kaikkiin tai edes yhteen kysymykseen "kyllä"? Ei hätää! Minäkin pystyn allekirjoittamaan jokaisen kohdan. Onneksi meitä varten on geelikynnet.


IMG_4334

Lyhykäisyydessään geelikynnet ovat rakennekynnet, joilla voidaan luoda pituutta ja eri muotoa kynsillesi. Ne eivät siis liuskotu tai lohkeile samalla tavalla kuin oma kynsi! Geelikynnet sopivat hyvin myös kynsiä pureskeleville, sillä ne saavat kyntesi näyttämään terveiltä samalla, kun oma kyntesi parantuu geelikynnen alla.

Olen tehnyt geelikynsiä harrastuksena jo jonkin aikaa, ensimmäiset kynteni tein 1.5 vuotta sitten. Enemmän kuvia tekemistäni kynsistä löydät instagramista @geelikynnetmona. (tässä postauksessa vain yksi kuva, sillä kamera ei suostunut jostain syystä tekemään yhteistyötä koneen kanssa) Nyt sinulla on mahdollisuus saada unelmiesi kynnet ilmaiseksi osallistumalla blogini instagramkilpailuun! Ohjeet ovat simppelit: Voit osallistua joko kirjoittamalla kommentin tähän postaukseen unelmiesi kynsistä ja perustelut miksi juuri sinun pitäisi voittaa ihanat kynnet itsellesi tai postaa instagram-tilillesi kuva unelmiesi kynsistä ja tägää #blogikilpailu #kynnetkuntoon sekä merkkaa @monamyymikaela @geelikynnetmona. Jos unelmiesi kynsistä ei löydy kuvaa, voit lisätä jonkun muun kuvan ja kirjoittaa vähän kuvatekstiin haluamistasi kynsistä. Jos kerrot miksi haluat nämä geelikynnet voittaa, otetaan se myös huomioon. Kaikki osallistuneet (kuvat) käydään läpi. Muista mainita myös sähköpostiosoitteesi osallistuessasi! 

Koristeluvaihtoehtoja on monia: paljon kynsilakkoja, yli 40 glitteriä kahdessa eri koossa, yksittäisiä timantteja reilu kolmeakymmentä väriä... Vain mielikuvitus on rajana! Geelikynsien jälkeen kätesi viimeistellään kynsinauhaöljyllä ja nopealla hieronnalla mieleisesi tuoksuisella rasvalla.

Nämä geelikynnet sijaitsisivat vajaan 15km päässä Hämeenlinnan keskustassa Janakkalassa, Turengissa. Tosiaan kannattaa osallistua vähän pidemmänkin matkan päästä, sillä nämä maksaisivat liikkeessä 60 eurosta eteenpäin! Joten se vajaa kymmenen euroa bussi-, juna- tai bensarahaa eivät olisi mitään tuleviin kynsiisi verrattuna.

Geelikynsien voittaja arvotaan 30.6, joten sinulla on reilu kuukausi aikaa osallistua kilpailuun, mutta nopeat syö hitaat. Odotan innolla kuvia ja perusteluita unelmiesi kynsistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)