LEPPOISAA IHONHOITOA

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ihonhoito oli mulle joskus pakkopullaa ja tosi tärkeä asia, sillä halusin aknen pois pikimmiten. Otin ihonhoidosta paljon stressiä ja hoidin ihoani liian tehokkaasti ehkä liiankin usein. Unohdin täysin ihoni antaa levätä ja se ei tuonut ainakaan positiivisia tuloksia. Nyt olen oppinut, että ihonhoito voi olla leppoisaa ja rentoa, mutta tehokasta ja positiivisesti vaikuttavaa. Ja sen, että siitä voi nauttia! Ihan kotonakin, ihonhoidosta nauttimiseen ei tarvita kauneushoitoloita tai satoja euroja..


IMG_44992

Tässä postauksessa esittelen mun perinteisen useaan kertaan viikossa tehtävän ihonhoitorutiinin ja tuotteita, joita siihen käytän. Osa tuottemerkeistä/-laaduista vaihtelee joita käytän, joten sinunkin on helppo aloittaa sama rutiini omilla luottotuotteillasi tai voit kokeilla jotain uutta, sillä pääpiirteittäin hoitorutiini on aina sama: meikinpoisto ja puhdistus - kuorinta - naamio - rasvaus

IMG_44652


IMG_44682


Ennen aloittamista on pari tärkeää asiaa muistaa. Vaatteet kannattaa vaihtaa esimerkiksi yövaatteisiin tai joihinkin joilla ei olisi niin väliä likaantua. Vaikka kukaan meistä ei tahallaan sitä naamiota tai kuorinta-ainetta housuille tiputa, vahinkoja sattuu. Eikä kukaan halua, että se vahinko osuu juuri uudelle Hilfigerin paidallesi! Itse olin ihan tavallisessa topissa ja velourhousuissa. Hiukset on myös hyvä laittaa kiinni kunnolla ja tarpeeksi ylös! On se kiva just sitä naamiota poispestessä kun juuri pestyt hiukset valahtavat kasvoille. Näin vältytään kaikelta ikävältä ja odottamattomalta.
Jotta voisit fiilistellä ihoasi hoitaessa, laita lempimusiikkisi soimaan! Joku soittolista Spotifystä tai Youtubesta, ehkäpä? Itse olen hurahtanut poikabändiin nimeltä The Vamps. He ovat tehneet paljon covereita ja ilmeisesti myös muutaman oman kipaleen. Tässä omat suosikkini heiltä:




1. Can we dance acoustic version
2. Somebody to you acoustic version
3. Bruno Mars - When I was your man mashup cover by The Vamps
4. Justin Bieber - All around the world mashup cover by The Vamps
5. Life of the party + mahdollisuus selata yllätysbiisejä The Vampsilta

IMG_44792

IMG_44782

Meikinpoisto ja puhdistus. En ole käyttänyt ihomeikkiä melkein kahteen viikkoon, joten mitään poistettavaa ei ollut. Mikäli olisi jotain ollut, olisin käyttänyt Nivean kuivalle iholle tarkoitettua puhdistusmaitoa ja "viimeistelyyn" Lidlistä ostettuja meikinpoistolappuja kuivalle iholle. Eivätkä ole muuten nuo laput hinnalla pilattu, 1.70 euroa paketti!! Puhdistamiseen käytän ihan Septidiniä, joka on siis perus desinfiointiainetta. Jotkut ovat ihmetelleet tapaani ja juuri Septidin on parasta mun aknelle. Tämän tilalla voi käyttää jotain perus kasvovettä, esimerkiksi Nivean puhdistusmaidon kanssa on olemassa "samaa sorttia" oleva kasvovesi.

IMG_44802

Kuorinta. Kuorintaan käytän Foreverin Aloe Scrubia, joka sisältää runsaasti aloe veraa. Tämän kanssa ollaankin jo vanhoja tuttuja ja on auttanut mun akneen hieman. Ei ole kokonaan siis vienyt pois, mutta on ollut positiiviseksi avuksi. Nopea vaikutusaika on plussaa eikä tämä sotke yhtään. Suosittelen!


IMG_44812


IMG_44922

IMG_45032

IMG_45062

IMG_45072

IMG_45082

IMG_44862

Naamio. Monta kuvaa tästä osiosta kuvastavat pitkää vaikutusaikaa, mikä oikeasti vaikutti ihan älyttömän pitkältä.. 10 minuuttia oli mielestäni ihan älyttömän pitkä aika. Naamiona käytin Lumenen Matt Touch Syväpuhdistavaa turvenaamiota. Tuote on tarkoitettu Mona testaa 2015 -postausta varten, joten tämän enempää en arvostele tuotetta nyt. Lue siis tästä tuotteesta myöhemmin tulevassa MT2015 -postauksessa!


asd1

P.s. Kokeilu ottaa naamiota pois meikinpoistopyyhkeellä. Onnistuu hyvin, mutta itse suosin mielummin vettä. Tosin, naamiota pestessäni meni ripsienpidennykset ihan asdddskmdicidospsaöa eli tavallaan noi laput on ihan jees. Käytän vaan hätätilanteissa.


IMG_45152


IMG_45162

Rasvaus. Tänään rasvasin tuolla Foreverin Propolis Cremellä, mutta vaihtelen rasvaa tosi usein, alemmassa muutama muu rasva joita käytän. Tuosta oriflamen on tainnut tulla suosikkini. Rasvaaminen on erittäin tärkeää, sillä kuivaan ihoon syntyy enemmän epäpuhtauksia ja kuiva iho on oikea vitsaus! Itselläni on hieman atooppinen iho ja kuiva iho on jotain kamalaa. Joten vaikka ihosi ei koskaan kuivuisi näkyvästi, muista rasvaaminen aina! Joku kaunis päivä kasvosi ovat yksi iso kuiva korppu. Joten muista rasvailla!!


IMG_45182

Hetihän tuo kasvohoito ei tuo tuloksia, akne eikä ihon epäpuhtaudet katoa kerralla. Mutta pidemmällä ja säännöllisellä käytöllä on varmasti ja todistetusti apua. Ja tuolla "todistamisella" puhun itsestäni. Toimii!! Onko sulla suositella mulle ja muille tuotteita joistain noista kategorioista, joita tähän hoitorutiiniin tarvitsee? Tai onko ihan älytöntä noottia sanottavana jostain? Muista aina, että tämä kasvohoito kokonaisuudessaan kaikkine vaiheineen on todellakin tehokkaampi kuin pelkkä kuorinta, naamio tai rasvaaminen. Ihanaa viikonloppua, maanantaina onkin mun nimipäivät!

Ja hei... Ihan pakko tähän loppuun vielä sanoa. Mun päiviä on piristänyt ihan hirveästi kaikki kommentit, viestit ja sähköpostiviestit, joita te lukijat ja "uudet tuttavuudet" sekä ihan tuntemattomat olette laittaneet ja lähettäneet. Vihdoinkin tietää, miksi herätä joka aamu. Ja miksi herätä iloisena jokaiseen uuteen päivään. Älkää todellakaan lopettako noiden viestien laittamista, ne tekee mun jokaisen päivän! Mulle saa avautua, mulle saa laittaa viestiä ihan muuten vaan. Ihan mihin vaan liittyen. Ne viestit ja kehut ja yhteydenotot tekee mun elämästä elämisen arvoista ja ne on vihdoinkin saanut mut löytämään sen elämänilon, jota joskus havittelin. Ja vastaan jokaiselle kyllä! Lähettäkää vaikka heti, yksi tai useampi - mitä enemmän, niin sitä iloisemmaksi tuun joka päivä. Ootte ihania, pus! Lisää viestejä odotellessa.. Tosiaan kik messenger on @monamyymikaela ja sähköposti monathesuperman@gmail.com.

Instagram-tilini käyttäjänimi on vaihtunut - mut löytää instagramista nykyään nimimerkillä @monaechafak, älkääkä unohtako seurata siellä tai tykätä Facebookissa! 

3 kommenttia:

  1. Ihana nähdä kun ihminen on sinut itsensä kanssa. :) Jatka samaa rataa! Pitää itsekin hankkia tuota naamiota, näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
  2. toi septidin toimii hirmu hyvin ihon puhdistuksessa, varsinki just akne iholle ja niille kaikista finnisimmille alueille!! :-) kuivattaa vaan jonkin verran, mutta aina voi rasvata vasta painoksi :-)

    VastaaPoista
  3. Suosittelisin sulle, et testaat jonkin aikaa jotakin putsaria-voidetta-kasvovettä samasta sarjasta. Sillä sä näät, josko ne alkasi oikeesti auttaa ajan kanssa =) Sulla kun on jo Foreveriä, niin sieltä sulle varmasti ehdoton olis Gelly ja tuo Propolis =) Ja toki kannattaa sisäisestikin sitä juomaa kokeilla ;)

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)