NY ASK.FM

tiistai 9. kesäkuuta 2015



Täältä blogin kautta on paljon kyselty, että miksi en vastaa koskaan kysymyksiin Ask.fm:issä. Vastaus on siihen se, että olin poistanut koko appsin mun kännykästä, sillä olin erittäin kyllästynyt ja tylsistynyt koko paikkaan. Nyt olen kuitenkin tullut takaisin Askin ihmeelliseen maailmaan, sillä sitä olette paljon te lukijat toivoneet. Mut löytää sieltä uudella käyttäjänimellä @monamyymikaela ja nyt saa tosiaan kysellä kysymyksiä! Muuallakin saa kysellä kysymyksiä ja ruveta seurailemaan, mut löytää instagramista käyttäjänimellä @monaesalo ja snapchatista ja kikistä samalla käyttäjänimellä @monamyymikaela. Siellä saa todellakin laittaa niitä yhteydenottoja, joista puhuin eilisessä postauksessa. Siitä postauksesta puhuman, sen jälkeen niiden yhteydenottojen määrä nousi räjähdysmäisesti ja aion vastata niihin kaikkiin varmasti silloin kun niihin on aikaa vastata kunnolla. Pelkkä "kiitos" ei nimittäin ole tapaistani.. Nähdään kysymysten ja kuvien parissa! Ihanaa tiistaita :)

1 kommentti:

  1. Anteeks, tää ei liity mitenkään tähän postaukseen mut oli ihan pakko tulla kertoon!
    Löysin äsken sun blogin täällä bloglovinissa jostai ja luin tyyliin kaikki sun postaukset, missä oot kirjottanu jotain niiin suurta ja hyvää... itkin. Sitä tunnetta on vaikee sanoin kuvailla. Samaistuin moneenki asiaan sun kanssa. En oo ennen aatellu tällasia asioita näin... sää oikeesti sait sun kirjotuksilla mutki tajuamaan jotain äärettömän tärkeetä :,)!!! En vaan voi sanoin kuvailla..oot ihan huikee ! <3 kiitos että oot olemassa, elämä on ihmeellistä...
    En vaa osaa kunnolla selittää tätä mut tuli tunne et pakko kommentoida.

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)