THE LIEBSTER AWARD

torstai 25. kesäkuuta 2015

"Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan bloggaajalta bloggaajalle"


IMG_43902

Sain tämänkertaisen The Liebster Awardin Saaralta, kiitos kiitos paljon! Olen saanut Liebster Awardin vaikka kuinka monta kertaa aikaisemminkin, viimeisimmän pääset lukemaan täältä


Liebster awardin säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.


Nyt saamieni kysymysten pariin..


IMG_43282

1. Mikä on parasta kesässä?

-Parasta kesässä on että luonto kukkii ja on vihreää. Toki myös loma ja (ehkä joskus kohdalle sattuvat) hyvät kelit. Ihmiset ovat iloisempia ja pirteämpiä kesäaikaan.

2. Kuinka kauan olet blogannut?

-Aloitin bloggaamisen alkuvuodesta 2012, joten olen blogannut reilut kolme vuotta.

3. Mikä on paras kirja, jonka olet lukenut?

-En voi nimetä parasta, sillä olen lukenut monta eri tavalla niin hyvää kirjaa. Kirjat, kirjailijat ja kirjojen teemat ja aiheet poikkeavat toisistaan paljon. Enkä oikeastaan nykyään edes lue kirjoja.

4. Mitä olet harrastanut elämäsi aikana?

-Olen harrastanut showtanssia, erilaisia kielikerhoja, bloggaamista, kokkikerhoa, geelikynsien tekemistä, työelämäkerhoa ja kuntosalilla käyntiä. (Ainakin...)

5. Paras vuodenaika, miksi?

-Paras vuodenaika on loppukesä, koska silloin saa alkaa pitämään vähän pidempiä vaatteita ja huiveja. Ei ole kuitenkaan niin kylmä, että olisin ihan jäässä. Mutta sitten harmittaa, kun lehdet muuttuvat vihreistä oransseiksi ja punaisiksi ja tippuvat maahan.. Onneksi on vielä kesäkuu ja vihreää!!


IMG_2491

6. Paras elokuva, jonka olet nähnyt?

-Kaikki Hobitit ja Taru Sormusten Herrasta -trilogiat. Kaikenkaikkiaan kuusi elokuvaa, joista huonoin on ehkä Hobitin viimeinen osa. 

7. Kauan olet valokuvannut?

-Aloitin valokuvaamisen bloggaamisen myötä ja nyt olen valokuvannut reilut kaksi vuotta. Tosiaan taitoni alussa ja kameramateriaali oli vähän heikkoa, mutta nyt olen todellakin kehittynyt! Valokuvaaminen on kiva harrastus ja hyvät valokuvat muuttavat blogin ja blogitekstien ulkoasua kertaheitolla.

8. Lemppari vaate tällä hetkellä?

-Lempivaatteeni tällä hetkellä on ehkä Bikbokista ostettu musta pitsitoppi. Myös muut Bikbokin vaatteet ovat saaneet minut tykästymään, ostan nykyään eniten vaatteita sieltä!



IMG_44992

9. Missä maissa olet käynyt?

-Olen käynyt Turkissa kahdesti, Ruotsissa ja Virossa vaikka kuinka monet kerrat. Haluaisin käydä joskus vielä Espanjassa, Brasiliassa, Englannissa ja Amerikassa.

10. Kenet julkkiksista haluaisit tavata?

-En oikeastaan haluaisi mitenkään erittäin paljon tavata ketään julkkista, ehkä The Vampsin tai jotain. En ole koskaan ollut sellainen hullu fani millekkään/mistäkään. 

11. Mikä on lempipaikkasi?

-Mun lempipaikka on ehkä olla ulkomailla. Ulkomailla käynti ei ole mulle todellakaan jokapäiväistä huvia, joten yritän ottaa kaiken irti aina ulkomailla. Ollaan käyty hienoissa paikoissa täällä Suomessakin, mutta en osaa valita mitään yhtä tiettyä lempipaikkaa. Kotona on myös hyvä olla ja kohta oma huonekkin alkaa näyttää sellaiselta, että voisin jopa viihtyä siellä. 

---

Kysymykseni valitsemilleni bloggaajille:

1. Milloin olit onnellisimmillasi?
2. Onko sinulla lemmikkejä? Minkä lemmikin haluaisit vai pidätkö eniten sellaisista eläimistä, jotka eivät sovellu lemmikeiksi?
3. Kauanko olet blogannut? Onko tämä ainoa blogisi vai onko sinulla ollut useita blogeja tähän päivään mennessä?
4. Mikä on horoskooppimerkkisi?
5. Lempibloggaajasi ja hänen bloginsa? 
6. Mitkä ovat lempikenkäsi?
7. Onko sinulla koskaan ollut kirjekaveria? Pidättekö edelleen yhteyttä?
8. Onko sinulla onnennumeroa?
9. Mikä on lempi vaatekauppasi? Saa olla nettikauppa tai sellainen, jota ei ole Suomessa :-)
10. Onko elämä koskaan yllättänyt sinua? Miten?
11. Kirjoita vapaamuotoinen viesti, johon et laita saajan nimeä. Mitä haluaisit sanoa jollekulle, mutta et välttämättä uskalla tai et voi?

Haastamani bloggaajat:


Bloggajat ovat mulle ennestään tuntemattomia alle 200 lukijan omaavia bloginkirjoittajia.  Valitsin heidät, sillä heillä oli hyvä ensivaikutelma blogin ulkonäön, aihepiirin ja kirjoitustyylin suhteen.

---

Blogin tiedotusasiaa

  • Mona testaa 2015 -postauksen tuotteet valitaan tällä viikolla. Mikäli et ole vielä tietoinen postauksesta ja sen ideasta, tai et ole vielä muistanut ehdottaa tuotetta, nyt on viimeiset hetket käsillä! Lisätietoa postauksesta ja jo ehdotettuja tuotteita pääset lukemaan täältä. Lopullinen postaus on luettavissa jo heinäkuun alussa.
  • Minkälaista sisältöä haluaisit lukea blogistani? Nyt saa heittää postaustoivomuksia! Itse ajattelin tehdä päivittyneen Room tour-postauksen, mitä mieltä sä olet? Vai olisiko sittenkin joku muu kiinnostavampi postaus? Niitä saa nyt ehdottaa! Esimerkiksi Room tour, ostostenesittelyä, kysymyspostaus, Olenko ainoa joka..., kuvapostaus... Ehdota!
  • Sähköpostini on ruvennut takkuilemaan, enkä saa kaikkia sähköposteja ainakaan heti, jos ollenkaan. Jos olet laittanut mulle sähköpostia, mutta en ole vastannut, laita viesti jossain muualla tai ilmoita laittaneesi viestiä. Silti viestejä saa lähettää ja vastaan kaikkiin yhteydenottoihin. Olenko ainoa, jonka gmail-osoite takkuilee?
  • Blogini etsii edelleen lisää bloggaajayhteistyöstä kiinnostuneita bloggaajia ja blogeja! Lisätietoja ja "kriteerejä" pääset lukemaan täältä.



14 kommenttia:

  1. Minä laitoin tänään viestiä, toivottavasti tuli perille :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Toteutan postauksen viikonlopun aikana (:

    VastaaPoista
  3. Mistä tuo tokan kuvan laukku on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on vajaa puoli vuotta sitten ostettu Bikbokista.

      Poista
  4. Tosi kivat vastaukset! :) Se viimeinen kuva on muuten tosi söpö :) ♥

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista
  5. Kiitos haasteesta! Mulle on nyt tullut vähän ajan sisällä näitä muutama, joten yhdistelen nää jotenkin fiksuksi postaukseksi ja postailen varmaan ensi viikolla, kun on enemmän aikaa ja tyhjiä päivä! :) Mun Gmailissa kaikki sähköpostit menee nykyään roskapostikansioon, mitä tulee blogiin liittyen. Kannattaa siis katsoa sieltäkin! Ihanaa kesää! ♥

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm kiitos vinkistä, mun pitää ruveta katsomaan siis sieltäkin.. Ihanaa kesää <3

      Poista
  6. Kiitos tuhannesti haasteesta, mulle nousi hymy korviin kun luin miksi valitsit juuri nämä bloggaajat ♥ Voi että, päivän piristys!:3 Näitä on tullut blogitaipaleen aikana toteutettua jo moneen otteeseen, mutta kysymyksiin on hurjan hauska aina vastailla joten pistän tämän aluille;)

    VastaaPoista
  7. miiistä tuo kuvan laukku on? voikko pliis vastata :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on vajaa puoli vuotta sitten ostettu bikbokista

      Poista

Risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta jokainen ymmärtänee hyvän maun rajoissa kommentoida. Hyvä kommentti piristää päivää aina :-)